fbpx

Osztálykirándulás

Osztálykirándulóknak:

„Koppányvölgy” és „Élményvölgy” táborainkban – a Balaton déli partján, Kőröshegyen – várjuk osztályok jelentkezését!

Rólunk írták:

„Három teljes napot töltöttünk a kőröshegyi táborban, a legnagyobb megelégedésünkre. A tábor szervezési szakaszában is várható volt, hogy jól fog sikerülni. A gyermekek fogadtatása, kiszolgálása családias és nagyon gyermekbarát volt. A szállás kulturált, tiszta, csendes. A programok egyszerre hagyományosak /hajókázás, erdei iskolás kínálat/ és modernek. Androidos falunéző túránk még nem volt, holott tapasztalt országjáróként bejártuk egész Somogy megyét. Az itt eltöltött idő kevésnek bizonyult, nyilván azért, hogy visszatérjünk, és a kimaradt lehetőségeket pótoljuk.”

Programkínálatunk:

 • Bármely, a „programok” menüpont alatt található szakvezetéssel kínált programot választhatják!
 • szakvezetés nélkül ajánlott túra célpontok:
  • Fehér Kővár – Kereki
  • Kelta sétány – Balatonföldvár
  • Tanösvény – Balatonföldvár
  • Szamárkő, Kilátó – Zamárdi
 • egyéb, helyben kérhető programok:
  • „Kőröshegyi Keresd meg” játék – szórakoztató játék okos telefonnal, vagy feladatlapokkal, melynek során kérdésekre kell megkeresni a választ a falu különböző pontjain
  • „Vidéki élet” – Séta a faluban, házi állatok megtekintése autentikus környezetben, konyhakert megtekintése, zöldségfélék összegyűjtése, saláta készítése.

Komplex program kalandvágyó osztályok számára:

                                                                                                                  ,,Ez az a hely, ahol aktív lehetsz!”

Tisztelt Szervező!

 

Az általunk kínált program célja, hogy levegyük az Ön válláról az osztálykirándulás szervezésének minden gondját. Programjaink bevált élménypedagógiai módszereken alapulnak, sikerességét a több éves múltra visszatekintő nyári táboraink bizonyítják.

Erdei kalandok, örömíjászat:

„Nem hittük volna, hogy képesek vagyunk rá… Megcsináljuk!” – gyakran halljuk egy-egy nehezebb túra, erdei kaland, merészségpróba után. De vajon mitől függ, hogy sikerrel túljutunk-e a megmérettetéseken? A siker vagy kudarc nagyrészt hitünkön, hozzáállásunkon múlik. Hogy mire vagyunk képesek, gyakran előre eldöntjük. De vajon reálisan ítéljük-e meg az előttünk álló feladatok nehézségét és saját teljesítőképességünket? Egy sziklás- vizes terep, egy éjszakai erdő első ránézésre embert próbáló feladatnak tűnhet.  A sikeres feladat végrehajtásához egyszerűen át kell lépnünk saját komfortzónánkat, le kell győznünk ösztönös félelmünket. Ha át tudjuk lépni teljesítőképességünk képzeletbeli határát, és bízunk csapattársaink segítő együttműködésében, a feladatok bárki számára teljesíthetők. Ha megtanuljuk elhagyni a komfortzónánkat és képessé válunk alkalmazkodni a változó környezethez, nagyobb eséllyel birkózunk meg a hétköznapok szintjén felmerülő problémákkal, nehézségekkel.

Programunk célja, hogy a mai internetes, mozgásszegény világban a gyerekek lehetőleg minél több aktív időt töltsenek kint a szabadban és tartalmas élményekkel, értékekkel gazdagodjon belső világuk. Célzottan olyan programokat állítunk össze, amely a gyerekeket megmozgatja a friss levegőn, ahol közvetlen kapcsolatba kerülnek a természettel. Kimozdítjuk őket a kényelmes komfortzónájukból és alaposan megmozgatjuk őket fizikailag, szellemileg egyaránt. Azt tapasztaljuk, hogy egyre inkább szükségük van rá! Így válik ez az idő minőségi, örömteli, játékos szabadidővé, miközben sokrétű fejlődésen, változáson és tapasztaláson mennek keresztül.

A játékos örömíjászat során megtanulhatjuk, megtapasztalhatjuk őseink küzdelmes „sportját”az íjászatot. Itt kiderül, mennyire vagyunk képesek legyőzni ellenfeleinket és saját magunkat.

Osztálykirándulás részletes programja:

1.nap:

9.00    Túra a Kereki várhoz (gyalogtúra)

14.00  Vissza a középkorba – Keresztes lovagok hagyományőrző interaktív bemutatója

17.00  Látogatás a Balatoni Madárkert díszmadár és kisállatparkba

19.00  Visszaérkezés a táborhelyre, vacsora

2.nap:

8:30 reggeli

9.00 Íjászat oktatás, íjászkodási lehetőség, íjászverseny, eredményhirdetés….

12.00 Záró program, díjkiosztás, élménybeszámolók,

12:30 ebéd

ÁR:

ÁR:

szakmai program:             

szállás:                                 5000 Ft/fő/éj

ellátás:                                 4200 Ft – első napon: vacsora, második napon: reggeli, ebéd (igény szerint módosítható)

 

A program kibővíthető 3 nap/2 éjszakás kirándulásra! Kérje egyedi árajánlatunkat!

Érdeklődni lehet:

 • 30/9264043 (szakmai program – Kasza József)
 • 30/5206136 (szállás, étkezés – Ulbert Erzsébet)

JELENTKEZÉS:

 tortenetipark@gmail.com

30/5206136

https://www.facebook.com/koroshegyiifipark