fbpx

Erdei iskola

Erdei iskolás csoportoknak:

Várjuk azon csoportok, osztályok jelentkezését, akik szívesen töltenek el pár napot Erdei Iskolában, megcsodálva az őszi erdőt, tópartot.

Táborunk (Élményvölgy tábor, Koppányvölgy tábor) Kőröshegyen található, a Balaton déli partján. A környék kiváló lehetőségeket kínál ősszel, tavasszal is az ide érkezőknek. Az erdei iskolás csoportok felfedezhetik a Somogyi Dombság erdőit, az erdő élővilágát, illetve a faluban található horgász tónál a vízpart élővilágát figyelhetik meg, és természetesen a Balaton partja ezekben az évszakokban is felejthetetlen élményt nyújt. Ezen kívül számos egyéb program kirándulási, túrázási célpont várja az ide látogatókat. (ezekről alább, a „szakmai programok” című táblázatban olvashatnak).

Erdei iskola:

  • A csomag: 3 nap, 2 éj – 14.080 Ft (tartalmazza: szállást, teljes ellátást érkezés napján vacsorától távozás napján reggeliig)
  • B csomag: 4 nap, 3 éj – 21.880 Ft (tartalmazza: szállást, teljes ellátást érkezés napján vacsorától távozás napján reggeliig)
  • C csomag: 5 nap, 4 éj – 29.680 Ft (tartalmazza: szállást, teljes ellátást érkezés napján vacsorától távozás napján reggeliig)
  • D csomag: 6 nap, 5 éj – 37.480 Ft (tartalmazza: szállást, teljes ellátást érkezés napján vacsorától távozás napján reggeliig)

Megjegyzés:

  • Az étkezéseket gyermekadag étellel kalkuláltuk.

Újdonság – extra csomagajánlat!

Figyelmükbe ajánljuk új, 3 nap/2éj komplex erdei iskolás programunkat, melynek „Az erdő csodái” címet adtuk. A pár napban a gyerekek olyan új információkat tudnak meg az erdő működéséről, amelyek a legújabb kutatási eredményeken alapulnak. Az itt töltött időt erdei séta játékokkal és kincskereséssel, természetről szóló kreativity show, és a tanult ismeretek életben való alkalmazása, biomimikri (a természet tudását használni fentartható tervezésre) teszi színessé.

Ár: 22.500 Ft/fő, ami tartalmazza:

  • 2éj szállásdíj
  • teljes ellátás (érkezés napján ebédtől, távozás napján ebédig)
  • teljes szakmai program díja
  • utaztatás lilliput kisvonattal az erdőig, és vissza

Kedvezmény:
20 fő felett 1 kísérő, 30 fő felett 2 kísérő szállásdíja ingyenes.

 

Szakmai programok:

Térítés mentes programok:

„Vidéki élet”

Séta a faluban, házi állatok megtekintése autentikus környezetben, konyhakert megtekintése, zöldségfélék összegyűjtése, saláta készítése.

Programvezető: önállóan (kérésre Alapítványunk munkatársai)

Időtartam: kb. 4 óra

„Helyi értékek”

Séta a faluban-a falu története, látnivalói: Kastély, Völgyhíd, Halastó, Faluház,Templomok

Programvezető: önállóan (kérésre Alapítványunk munkatársai)

Időtartam: kb. 4 óra

„Kőröshegyi Keresd meg!”

Szórakoztató játék okos telefonnal, vagy feladatlapokkal, melynek során kérdésekre kell megkeresni a választ a falu különböző pontjain

Programvezető: önállóan (kérésre Alapítványunk munkatársai)

Időtartam: kb. 1 óra

„Völgyhídi horgásztó”

A faluban található horgásztó alkalmas a vízparti élővilág tanulmányozására. A közepén található szigeten, a pihenőhelyeken foglalkozás tartható.

Programvezető: önállóan

Időtartam: tetszőleges

„Kereki Fehérkő vár romja”

A középkori várrom egy 10 km-es gyalogtúrával érhető el. Az útvonal érinti Somogy legmagasabb pontját (Alman tető), valamint a nezdei szoborparkot. A várrom egy dombon található, ami alkalmas számháborúk lebonyolítására.

Programvezető: önállóan

Időtartam: fél nap/egész nap

„Balatonföldvár”

Kelta sétány, Kilátó (kb 6-8km oda-vissza)

Programvezető: önállóan

Időtartam: fél nap

„Zamárdi”

Szamárkő, Kilátó Megközelíthető a római úton gyalogtúrával

Programvezető: önállóan

Időtartam: fél nap

Térítés ellenében igényelhető programok:

Kérjük, válasszanak a „programok” menüpontban felsoroltak közül!